Η εταιρεία

H επιχείρηση Bloukos Γενική Απολυμαντική, με έδρα την Καβάλα, ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στον χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων, μυοκτονιών, έκδοση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, υπηρεσίες Συμβούλου Πιστοποίησης ISO 22000, απώθηση φιδιών-πτηνών, καταπολέμηση κουνουπιών – κόκκινου σκαθαριού φοινίκων, εφαρμογές με Drone, γεωργία ακριβείας και έργα πρασίνου.

Το επιστημονικό προσωπικό της επιχείρησης αποτελείται από τον Μπλούκο Ευάγγελο, γεωπόνο, μέλος της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος, και την Μπλούκου Δέσποινα, υγιεινολόγο- επόπτη δημόσιας υγείας, με μεταπτυχιακό τίτλο στην “ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ” του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία αποτελεί Σύμβουλος Πιστοποίησης ISO 22000, Εκπαιδευτής Επιχειρήσεων Τροφίμων του ΕΦΕΤ, Χειριστής ΣμηΕΑ, Ενεργό μέλος του Ερευνητικού προγράμματος LIFE CONOPS από το 2016 έως σήμερα, και μέλος της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος. 

Η επιχείρηση διαθέτει ειδική άδεια εφαρμογών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ειδική άδεια για εφαρμογές υπηρεσιών δημόσιας υγείας. Επίσης, διαθέτει πιστοποιητικά συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, διαχείρισης της υγείας και ασφάλειας στην εργασία ISO 45001:2018, διαχείρισης περιβάλλοντος ISO 14001:2015 και, τέλος, ασφαλιστική κάλυψη έναντι αστικής ευθύνης προς τρίτους.

Το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειριών του επιστημονικού προσωπικού σε συνδυασμό με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής αποτελεσματικών προγραμμάτων υγειονομικής προστασίας με ασφάλεια.

Η επιχείρηση απευθύνεται σε: δημόσιους φορείς (περιφέρειες, δήμους, νοσοκομεία, σχολεία), ιδιώτες, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνεταιρισμούς, πλοία, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες.

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα, που χρησιμοποιούνται, είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΦ και εναρμονίζονται με τις κοινοτικές οδηγίες.

Ποιοί είμαστε

Μπλούκος Ευάγγελος

Γεωπόνος
Μέλος Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος


6932 472 425

vaggelis@bloukos.gr

Μπλούκου Δέσποινα

Υγιεινολόγος
M.Sc. Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή
Σύμβουλος Πιστοποίησης ISO 22000 & IFS
Εκπαιδευτής Επιχειρήσεων Τροφίμων του ΕΦΕΤ
Χειριστής ΣμηΕΑ
Ενεργό μέλος του Ερευνητικού Προγράμματος LIFE CONOPS
Μέλος Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος

6955 440 266
despoina@bloukos.gr